Nahrávám ...
Potápění

Dovolená s potápěním v Egyptě - fascinující potápění v Rudém moři  

Rudé moře je jednou z nejkrásnějších potápěčských lokalit na světě. Rozmanité druhy korálů, tropických ryb a vraky ztroskotaných lodí dělají z Egypta jeden z nejhezčích turistických cílů pro potápěče a milovníky potápění. Pozorujte barevné rybky, vznášejte se nad korálovými útesy, objevujte vraky lodí nebo se nechte unášet proudy – to a ještě mnohem víc, činí z potápění v Egyptě nezapomenutelný zážitek.

Optimální podmínky pro nezapomenutelný zážitek

Optimální podmínky pro dovolenou, příjemné klima, záruka 365 slunečných dní v roce a k tomu pouze přibližně 4 hodiny letu jsou dalšími z mnoha výhod. Ponořte se do podvodního světa, užijte si svou dovolenou z pohodlí hotelu nebo na palubě lodi a objevujte zázraky a poklady Rudého moře. Ať se rozhodnete strávit svou potápěčskou dovolenou jakkoliv a kdekoliv, s ETI máte na své straně vždy uznávaného a spolehlivého partnera.

Kombinace podmořského safari s pobytem v hotelu je perfektním řešením, jak si svou dovolenou i potápění užít na 100%!


Partneři CK ETI

Naše vybraná potápěčská centra jsou certifikována podle norem ISO EN 14467 / ISO 24803 v souladu se směrnicemi egyptské Komory potápění a vodních sportů (CDWS), Rakouského institutu pro standardizaci a Evropské potápěčské federace. Všechna naše centra splňují vysoké standardy kvality a nabízejí vysoce profesionální služby.

Důležité připomínky

Předpokladem pro potápění je minimální věk 10 let a být dobrým plavcem. Kromě toho, potřebujete aktuální zdravotní potvrzení. Předešlé zkušenosti s potápěním podle typu kurzu nejsou podmínkou.

Upozorňujeme vás na to, že je potřebné si podle možnosti ještě před cestou obstarat lékařské potvrzení o schopnosti potápění a předložit ho v potápěčské škole. Také je důležité před začátkem kurzu vyplnit a předložit dotazník o zdravotním stavu. 

Pokročilým potápěčům doporučujeme předložit kromě potápěčského průkazu také certifikační kartu a logbook potápěčské školy.

Výslovně upozorňujeme na to, že odpovědnost za organizaci a realizaci potápěčských výletů nese výlučně příslušná odpovědná potápěčská škola.